Welkom

’Ons Kinderparadijs’ is voor kinderen een prima locatie om in dit mooie Drentsche landschap te vertoeven. Een kind wat met een hulpvraag bij ons komt zullen wij met respect voor zijn of haar eigen identiteit tijdelijk en/of langdurig opvang bieden.

Wie zijn wij: Wij zijn Ivonne en Willem Benne.

Samen hebben we in een activiteitencommissie ervaring opgedaan in het maken van activiteitenprogramma’s, organiseren van activiteiten en begeleiden en ondersteunen van kinderen.  Ivonne gebruikt hierbij haar ervaringen met alle leeftijdsgroepen als Sociaal Pedagogisch medewerkster. Met onze ervaringen, passie, enorme enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben we een geschikte locatie gevonden. Hier kunnen kinderen in kleine groepjes logeren in een natuurlijke omgeving. Een kind heeft recht zich prettig te voelen. Wij willen hen een helpende hand aanreiken, zodat zij zich in deze wereld prettig kunnen voelen. Ook kinderen die extra begeleiding nodig hebben en gebruik maken van Persoons Gebonden Budget (PGB).

In onze enorme tuin kan een ieder tot rust komen. Door er rustig te zitten, of te schommelen.
In ons bos te wandelen, of er hutten te bouwen. Naar de schapen te kijken, of helpen ze te verzorgen. In het weiland te voetballen of helpen te maaien. In de kas naar de groeiende tomaten te kijken, of in de moestuin te helpen. Door vruchten te plukken uit de boomgaard en 
er jam of compote van te maken. De vissen in de vijver te bestuderen, of ze eten te geven.
Naar muziek te luisteren of zelf muziek maken. Een boek te lezen of er zelf een te schrijven.